

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Magazyn VEGE - marzec 2018
towar niedostępny





Opis
W marcowym numerze Magazynu VEGE:
- rozmowa z Anną Wyszkoni, piosenkarką, kompozytorką i autorką tekstów piosenek, o wegetarianizmie, chorobie, muzyce i byciu tu i teraz
- wywiad z Tobiasem Leenaertem, znanym blogerem Vegan strategist, współzałożycielem ProVeg Polska, trenerem organizacji CEVA
- 15 bombowych przepisów, m.in. na pieczeń z soczewicy z sosem jabłkowo-chrzanowym Zielenina, spaghetti z bakłażanem Veggieola - vegan food blog, placki pieczarkowe ATELIER SMAKU, fenkuł marynowany Zakręcony wege obiad, naleśniki ryżowe z serkiem Wegeguru, sałatka z komosy ryżowej i kapusty pekińskiej 2 VegeLovers
- weganizm trendem 2018 roku? Badania na to wskazują
- PCOS - choroba, która dotyka coraz więcej kobiet
- jak się produkuje perły? O blaskach i cieniach hodowli małży
- masa ciekawostek porad odnośnie przyrządzania i historii strączków i… bananów
- o naszym postrzeganiu psów zależnie od ich płci
- o odchudzaniu na diecie niskowęglowodanowej - dietetyk BiteThru blog
- o wegańskiej ciąży - co jeść, czego unikać, skąd czerpać ważne substancje odżywcze - Iwona Kibil - Roślinny Dietetyk
- sterylizacja zwierząt - kiedy i dlaczego jest konieczna?
- felieton Xaviera Bayle
- jak odróżnić prawdę od fikcji? Kilka kroków, m.in. na podstawie kampanii A dowodzik jest?
- imbir i domowe kosmetyki dla zmęczonej skóry
- taniec brzucha - co daje, jaka jest jego historia, dla kogo jest najlepszy
- marcowy blask - etyczne makijaże w wersji delikatnej PINK MINK Studio - Vegan Make Up
- weganin/weganka na festiwalu filmowym
- recenzje książek: „Weganka w ciąży” Iwony Kibil, „Duchowość na co dzień” Macieja Wielobóba, „Zero waste” Amy Korst