

Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?

wegestudio@wegestudio.pl
KUCHNIA WEGAŃSKA Przewodnik po produktach zastępczych





Opis
Niezawodne sposoby na to aby zmienić każdą potrawę w pyszne wegańskie danie.
Oto poradnik dla wszystkich tych, którym nie jest obojętne, co znajduje się na ich talerzu. Jeśli nie tolerujesz mięsa, mleka, cukru, mąki lub po prostu chcesz jeść zdrowo – to książka dla Ciebie. Jest niezastąpionym źródłem informacji o tym, jak zmienić dowolną potrawę w pyszne wegańskie danie. Wystarczy wymienić jakikolwiek niewegański składnik, a autorki fachowo i przystępnie wyjaśnią, jakimi produktami go zastąpić i jak je przyrządzić, aby potrawa zachowała swój smak.
***
Autor: Celine Steen
Tytuł oryginalny: The complete guide to vegan food substitutions
Wydawca: Buchmann, luty 2019
Wydanie: drugie
Liczba stron: 272
Format: 140 x 203
Oprawa: miękka
ISBN: 978-83-280-6361-7