

Chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach?

wegestudio@wegestudio.pl
Ekonomiczna Ekologiczna Kuchnia





Opis
Przekonaj się, że w kuchni ekologia może iść w parze z ekonomią. I fantastycznymi smakami!
"Na zdrowiu nie oszczędzamy" takie hasło w kontekście prawidłowego odżywiania pojawia się często. Dlatego zdrowa, ekologiczna kuchnia kojarzy się z artykułami z wyższej półki. Tymczasem robiąc przemyślane zakupy, kierując się wskazówkami zawartymi w książce Moniki Mrozowskiej, czytelnik szybko przekona się, że zdrowa i ekologiczna może być niedroga. W wielu przypadkach dużo tańsza od dań z kuchni wysoko przetworzonej.
Znajdują się tu przepisy na wszystkie główne posiłki, desery oraz drobne przekąski.
Książka KUCHNIA EKOnomiczna udowadnia, że szybki obiad dla całej rodziny można przygotować za kilkanaście złotych.
Znajdziesz tu również listę niedrogich, nieprzetworzonych produktów wysokiej jakości łącznie z orientacyjnymi cenami za 1 kg lub 1 litr, które później posłużą do przygotowania 60 przepisów.
Monika Mrozowska - aktorka, wegetarianka, propagatorka zdrowego odżywiana. Od wielu lat proponuje zdrowe i smaczne potrawy widzom programu "Dzień Dobry TVN". Autorka i współautorka książek kulinarnych. Z pasją angażuje się w akcje prozdrowotne, przede wszystkim związane z edukacją żywieniową.
***
Autorka: Monika Mrozowska
Wydawnictwo: Zwierciadło, październik 2017
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Format: 165 x 220 mm
Liczba stron: 240
ISBN: 978-83-65456-90-8